-10% AKCIÓ ÉS INGYENES KISZÁLLÍTÁS!*

Az útunk a Cápák Közöttbe

Hogyan alakult a Forever Hands?
A kezdetek és az indulás

A Forever Handset 2020. szeptemberében alapítottuk meg. Úgy gondoltuk, hogy semmi sem fontosabb, mint hogy évek elteltével is az emlékeinket egy eddiginél még személyesebb és különlegesebb formában tudjuk a kezünkben tartani. A hatalmas kezdeti sikernek és a rengeteg pozitív visszajelzésnek köszönhetően úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk magunkat az RTL Klub műsorában a Cápák Közöttben. A célunk az volt, hogy az emlékek elkészítésének ez az új formáját minél szélesebb körben megismerjék és a cápák segítségévél még sikeresebb lehessen. Szerencsére Lakatos Istvánnak és Balogh Petyának is megtetszett az ötlet.

Az RTL Klub üzleti műsorában
Évek óta óriási rajongóként néztük a Cápák Között adásait, így mikor láttuk a felhívást a 3. évad felhívására, nem volt kérdés, hogy jelentkezünk. A legizgalmasabb rész természetesen az volt, mikor az studió ikonikus ajtaja előtt vártuk, hogy megmutathassuk termékünket, amin már több hónapja közösen kitartóan dolgoztunk.
A pitch elején Balogh Petya is kipróbálta a Forever Handst és rögtön elnyerte tetszését. Ezután sikerült jól állni a cápák kérdéseit és meggyőzni őket arról, hogy a Forever Hands egy olyan projekt, ami értéket alkot és hosszú távon is működhet.
Forever Hands Forever
A műsor nem is sikerülhetett volna jobban. Lakatos István a Bravogroup vezetője és Balogh Petya a startup cégek atyja is fantáziát látott bennünk. Természetesen elmondhatatlanul boldogak voltunk, hiszen két remek üzletember mentorálásával és 10 millió forint befeketetéssel zártuk a pitchet. Így rengeteg motivációval tudtuk velük elkezdeni a közös munkát.
Célok és tervek
A célunk, hogy a Forever Hands Magyarország mellett számos más Európai országban egy olyan különleges élménnyel tudja a barátok, párok és családok kapcsolatait megkoronázni, ami még erősebb köteléket és emlékeket biztosít. Szeretnénk, ha minél több emberhez eljuthatha az örök emlék elkészítésének élménye. A cápák és mi is rengeteteg dolgozzunk, hogy a lehető legminőségibb és legkülönlegesebb termékkel tudjunk szolgálni Nektek életetek nagy pillanataihoz.
Call to action

Próbáld ki Te is!

Alkoss örök emléket!
Liquid error: Could not find asset snippets/uploadkit.liquid