-10% AKCIÓ ÉS INGYENES KISZÁLLÍTÁS!*

Útmutató az elkészítséhez

1

Előkészületek és alapanyagok

Mielőtt elkezdenétek az alkotást olvassátok el az útmutatónkat és készítsetek magatok mellé minden szükséges alapanyagot, telefont és keverőket. Az itt leírtak csak tájékoztató jellegűek, a pontos elkészítéshez használjátok a csomag útmutatóját!*
2

Az alginátpor összekeverése

Öntsétek bele az alginátot az öntővödörbe és vízzel kezdjétek el mixerrel vagy habverővel kikeverni, ameddig az teljesen elkeveredett.
3

Közös kézlenyomat elkészítése

Az egyik legizgalmasabb része a szobor elkészítésének, a közös kéztartás kiválasztása. Az elkészült alginát masszába helyezzétek bele együtt és várjátok meg még pink színű lesz és megszilárdul az anyag.
4

A gipsz keverése és kiöntése

Keverjétek kézzel össze a gipszport vízzel és az így kapott masszát a megszilárdult negatív formába öntsétek bele. Ez nagyjából egy óra alatt szilárdul meg.
5

 Az alginátforma lebontása

Öntsétek ki a vödörből a megszilárdult alginátot. Az így kapott formát szépen, óvatosan kezdjétek el lebontogatni róla. A közös emlékszobrotok szépen látni fogjátok, ahogy előbukkan!
6

Elkészült a közös, örök emlék!

Tisztítsátok meg a szobrotokat a csomaghoz kapott eszközökkel. Így el is készült egy csodás közös emlék!
Emlék. Élmény. Ajándék.

Alkoss Te is örök emléket!

Egyszerűbb, mint gondolnád!

Nézd meg videón!

A szettünk minden szükséges kelléket tartalmaz, hogy bárki megalkothassa saját egyedi szobrát. Szórakoztató módon néhány lépésben tudjátok közösen elkészíteni, hogy évek múlva is megmaradjon az emlék.

Liquid error: Could not find asset snippets/uploadkit.liquid