5 ok, amiért a Forever Hands a tökéletes ajándékötlet

M. Jázmin

03.04.2024.

Összegzés: A Forever Hands kézszobor sokkal több egy átlagos ajándéknál. Amellett, hogy egy eszmei értékű emléktárgy, még megannyi érv szól mellette. Olvass tovább, hogy megtudd mik ezek!


1. Élményt is ajándékozol

A Forever Hands kézszobrok egyik legnagyobb különlegessége, hogy a tárgyi emlék mellett, egy közös élményt is ajándékozol. Közösen átélhetitek az alkotás örömét, illetve minőségi időt tölthettek el együtt. Egy óra, amikor nem foglalkoztok semmi mással, csak, hogy elkészüljön a közös kézszobrotok. Meghitt percek, amikor mozdulatlanul, összekulcsolt kézzel várjátok, hogy az alginát megkössön a kezetek körül, aztán még izgalmasabb pillanatok mikor már lebontjátok azt, és előbukkan az alkotás. Szóval egy olyan közös élmény lesz, amire mindig jó szívvel gondoltok majd vissza amikor a kézszoborra pillantotok.

2. Minden esetben egyedi végeredmény

A következő fantasztikus dolog, hogy egy teljesen egyedi ajándékot adsz, ilyen kézszobrotok csak nektek lesz, a világon senki másnak. A szobor meghökkentő részletességgel ad vissza minden részletet, pontosan látszódni fognak a kezeteken az erek, a barázdák, egyszóval teljesen élethű végeredményt kaptok. Ha valamelyikőtök hord gyűrűt, azt is nyugodtan hagyjátok fent, ugyanolyan szépen fog az is látszódni.

3. Bárkinek, bármilyen alkalomra

Tökéletes a fontos pillanatok megörökítésére, legyen az egy szülinap, eljegyzés, házasság, évforduló. Emellett úgyanúgy fantasztikus elkészíteni különösebb alkalom nélkül, mondjuk egy hétvégi közös programként. Sőt! Még a házikedvencekre is gondoltunk, a “Kutya” kiszereléssel hihetetlen cuki mancsszobrot tudtok készíteni. A kézszobor készítő szett kizárólag bőrbarát anyagokat tartalmaz, szóval semmilyen érzékenységtől nem kell tartani sem ember, sem állat esetén.

4. Örökre megőrzi az adott pillanatot

Igazán értékes emlékek azok a szobrok amit kisgyermekkel készítünk el, így örökre lesz egy lenyomata annak, hogy milyen apró és aranyos volt a keze amikor a szobor készült, illetve ennél is meghatóbb tud lenni amikor egy idős rokonnal készítünk közös kézszobrot, így akkor is lesz róla egy kézzel fogható emlékünk amikor már ő nincs közöttünk.

5. Kreatív dekoráció

Pontosan az előbb felsorolt okok miatt lesz üde színfoltja a otthonotoknak dekorációként is. Mivel egy közös élményt rejt magában a szobor, mindig felidézi majd nektek az alkotás élményét, és az alkalmat aminek apropóján elkészítettétek. Emellett csak rajtatok áll, hogyan igazítjátok otthonotok stílusához a kézszobrot. A webáruházon vásárolhattok hozzá különböző színű festékspray-ket, és különböző alakú fatalpakat, így tényleg saját ízlésetek szerint alakíthatjátok ki a végeredményt.

Mostmár láthatod miért ez a tökéletes ajándék!

Ne habozz, vásárold meg most és kezdődhet is a közös alkotás.


Még több információ a termékoldalon!